Modelatge

Segurament no em podré guanyar mai la vida com a rapsode, però he decidit posar-me a prova. Aquest és un poema inclós a La mirada de la gàrgola, llibre que vaig publicar l’any 2008 (ed. Òmicron). Obro així una nova manera de portar la poesia pròpia i aliena a aquest bloc (tot i que segurament seguiré fent prevaldre la forma escrita).

8 comments on “Modelatge

  1. avui, en un altre blog, l'autor ens presenta un conte escrit per algú que no en sap d'escriure i tot són folis en blanc. He pensat que tendim a creure que la grafia ho és tot quan, en realitat, l'oralitat ho és tot. M'ha agradat trobar el teu post. Rumio, però, si la imatge distreu l'atenció de les paraules i torno a escoltar-te sense mirar. Millora molt, l'atenció és multiplica i el poema pren cos. :)Per cert que no sé si és que estic en el portàtil o és que el so no és prou bo.

  2. Mi blog tiene un contenidoSelección de los mejores blogs de Cultura de España!http://meublogtemconteudo.blogspot.com/Enhorabuena por tu blog!Eres parte de mayores y mejoresSelección de los mejores blogs de Cultura de España!Los premiados-Just Blog -Seleccionados por nuestro personal, que se encuentran ahora entrela mejor y más prestigioso blog cultural español!"Tenemos más de 100 de Brasil y ahora estamos seleccionando con cuidadoBlogs de España, Portugal e Italia. "Su enlace está aquí:http://meublogtemconteudo.blogspot.com/Tome nuestro sello en:http://meublogtemconteudo.blogspot.com/Atentamente,Equipo del Mi blog tiene un contenidohttp://meublogtemconteudo.blogspot.com/

  3. jo no gosaria penjar-me a mi mateixa en youtube! però m'agrada veure i escoltar com ho fan altres i em sembla una molt bona manera d'acostar-nos a la poesia d'una nova-antiga manera. 🙂

  4. Benvinguda, Júlia. Segurament va ser un acte més irreflexiu del que em penso jo mateix, això de "penjar-me" en youtube. Però ja està fet. Ha estat una mena de suïcidi de l'anonimat o la invisibilitat que de vegades ens protegeix als bloguers/blocaires.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s