Unes paraules sobre mi mateix…

EmptySpacesNow4Aquest bloc, blog, o com en vulguem dir en la nostra llengua, ve de lluny. Inicialment estava hostatjat a blogspot, però un dia em vaig molestar perquè m’obligaven a canviar el domini i el vaig transferir a wordpress.

Aquí hi penjo coses meves, bàsicament poesia i coses que llegeixo, també sobre tot poesia, però no faig escarafalls a compartir altres tipus de literatura.

Des de fa un temps he obert un altre bloc, que duu el meu nom, també a wordpress, on miro d’escriure algunes coses que no sempre són poesia, però on també hi redirigeixo el que penjo a obstinacions. Mantinc un bloc de relats curts o micro-relats (udoldelicantrop.blogspot.com.es) a blogspot, cosa que diu molt de com sóc d’inconsistent.

Sóc metge, tinc alguns llibres de poesia publicats, un parell d’esborranys de novel·les que no goso fer avançar, i m’agradaria ser capaç d’escriure un assaig sobre la relació dels professionals de la salut amb la mort però em bloqueja la por a semblar pedant parlant d’una cosa que només conec per contigüitat.

Tinc oberta pàgina a facebook (de fet dues), i sóc un addicte a tuiter… i als sudokus.

Només espero que això que escric sobre mi no li serveixi de res al Gran Germà o a l’Ull-que-ens-vigila.

 

1 comments on “Unes paraules sobre mi mateix…

Deixa un comentari